Do sada realizirani projekti – predstave:

„Dvi daske“ koreo -dramska predstava koja se izvodi na čakavštini i to na Rakljanskoj uz etno glazbu. Ovom predstavom smo na kvalitetan način prezentirali poeziju i prozu pjesnika i pisca Mate Balote koji je smatramo premalo zastupljen u hrvatskom kulturnom životu.

“Strundiranje” autorski projekt glumca, lutkara i pisca Đure Roića predstava za djecu koja tek kreću u školu. Uz predstavu je napravljen i CD kao radio igra za djecu. Predstava je neko vrijeme bila pravi mali hit za mališane.

„Tri praščića“ u suradnji s Allianz osiguranjem predstava koja je odigrana 750 puta diljem Hrvatske. Uz predstavu je izdan i DVD predstave i CD radio igra. Djeca kojima ovaj DVD dođe u ruke pregledavaju ga dok se DVD ne uništi ili ga na kraju roditelji poskrivečki ne bace kroz prozor.

“Crvenkapica u prometu” odigrana 550 puta u suradnji s Allianz osiguranjem. Uz predstavu štampan i DVD. Predstava na pametan način podučava djecu da uvijek pogledaju lijevo desno lijevo kada prelaze cestu.

„Veseli Balogov cirkus“ izbor tekstova Zvonimira Baloga oblikovanih u priču o klaunovima koji kroz svijet igre djecu uče o raznim zanimanjima. Rad postaje dar ako riječ RAD pročitate unatraške ono postaje DAR. Ako u životu odaberemo zanimanje koje volimo ono postaje dar. Ako zanimanje ne možemo izbjeći najbolje je odabrati ono koje ćemo moći najviše voljeti.

„Cvrčak i mrav“ predstava odigrana 350 puta u suradnji s Allianz osiguranjem. Predstava prati cvrčka koji želi brzu slavu i prijavljuje se na talent show. I ova predstava je pravi mali hit. Snimka predstave dio je mnogih kućanstava u RH.

„Šuma Striborova“ predstava je kombinacija igranog teatra, pripovjedačkog teatra, lutkarskog teatra, u predstavi se koriste originalne nošnje kao i autohtoni folklorni napjevi koje izvodi usamljeni ženski glas.

This website was created with Mobirise theme